mr. W.J. Jurgers

mr. W.J. (Jorik) Jurgers heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is sinds 1995 advocaat in Bergen op Zoom. Hij is steeds werkzaam geweest in de commerciële civiele praktijk, met in de loop der jaren een toenemende specialisatie in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en incasso. Sinds eind 2003 is Jorik verbonden aan Ravelijn Advocaten & Mediators, vanaf begin 2006 als partner.

In 2006 rondde hij de Post Acedemische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes af en hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Jorik staat werknemers en werkgevers bij in arbeidskwesties, adviseert ondernemers bij zakelijk transacties, behandelt veel incasso-procedures en treedt op voor bedrijven en particulieren in tal van civielrechtelijke aangelegenheden.

Sinds eind 2015 is Jorik MfN register mediator met als aandachtsgebieden: arbeid, familiekwesties en zakelijke geschillen.

mr. W.J. Jurgers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht (Arbeidsmediation, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap).
– Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Mediation, Ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Email

Stuur een bericht

2 + 1 =

Maak het verschil!