mr. M.S. Yap

mr. M.S. (Michael) Yap is sinds 2008 werkzaam als advocaat bij het team van Ravelijn Advocaten & Mediators. Hij is werkzaam in de algemene praktijk, waarbij hij is gespecialiseerd in het strafrecht en het vreemdelingen- en asielrecht. Daarnaast behandeld hij ook voornamelijk zaken binnen het algemeen bestuursrecht en het personen- en familierecht.

Als advocaat heeft hij inmiddels een zeer ruime proceservaring. Hij is lid van de Adviescommissie Vreemdelingenrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten, de Werkgroep Rechtshulp in Vreemdelingenzaken en de Werkgroep Rechtshulp in Vluchtelingenzaken.

mr. M.S. Yap heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Asielrecht.

– Personen- en Familierecht (o.a. Echtscheidingen, Alimentatiezaken, omgangsregelingen, Jeugdbeschermingsrecht, Ouderschap en erkenning).

– Strafrecht (o.a. Financieel economisch strafrecht, Uit- en overleveringszaken, Vreemdelingen(straf)recht).

– Vreemdelingenrecht (inclusief Vreemdelingenbewaring).

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Email

 

 

Stuur een bericht

7 + 15 =

Betrokken en vastberaden pakken we uw zaak op, waarbij uw belang centraal staat.