Huurrecht

Of u particulier bent of ondernemer, een geschil met een verhuurder raakt vaak in de kern van iemands bestaan. Het gaat immers om het dak boven uw hoofd, uw vertrouwde (woon)omgeving of de plek waar u uw bedrijf voert.

Regels huurrecht
Het huurrecht kent veel regels. Omdat een verhuurder economisch vaak de sterkere partij is en er grote belangen op het spel staan, heeft de overheid de huurder in veel gevallen huurbescherming gegeven. Bij een huurgeschil is het verstandig om van begin af aan rekening te houden met deze regels en gebruik te maken van de mogelijkheden die de wet biedt om tot een goede oplossing te komen. Ravelijn Advocaten & Mediators kunnen u hierbij helpen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Verhuurders
Bent u verhuurder? Dan staat er voor u veel op het spel, het gaat dan immers om een belangrijke bron van inkomsten die bij een geschil in gevaar kan komen. Ook dan bent u bij Ravelijn Advocaten & Mediators aan het goede adres.

Of u nu verhuurder of huurder bent, op tijd deskundige hulp inschakelen is van essentieel belang om uw belangen te beschermen. Ravelijn Advocaten & Mediators denken met u mee vanaf het moment dat u een huurovereenkomst aangaat tot en met de beëindiging ervan.

 

Neem contact op

12 + 5 =