Ondernemingsrecht

Als ondernemer in Nederland krijgt u te maken met allerlei regels en wetgeving binnen het ondernemingsrecht. Deze kunnen in uw voordeel werken, maar kunnen soms ook lastig zijn. In een conflictsituatie, bijvoorbeeld. Dit kan een geschil zijn tussen vennoten, aandeelhouders of bestuurders onderling of een kwestie tussen de onderneming en derden. In zo’n geval is goed advies en begeleiding bij procedures en arbitrage onmisbaar.

Advies in ondernemingsrecht
Bevindt u zich in een conflict of heeft u anderszins advies nodig op het gebied van ondernemingsrecht? Neem dan contact met ons op. Ravelijn Advocaten & Mediators beschikken over de kennis en expertise om u bij te staan bij een breed scala van zakelijke transacties; van de oprichting van een onderneming, het aangaan van cont(r)acten met leveranciers en afnemers, overnames en samenwerkingsvormen tot en met de beëindiging ervan.

Aansprakelijkheids- en insolventierecht
Ook als uw onderneming in zwaar weer terechtkomt, weten wij wat te doen. Onze specialisten hebben gedegen kennis van het aansprakelijkheids- en insolventierecht, waarmee zij u kunnen helpen de juiste beslissingen te nemen. Ligt er bijvoorbeeld een claim wegens bestuurdersaansprakelijkheid? Onze specialisten kunnen u helpen deze te voorkomen of te bestrijden.

 

Neem contact op

15 + 15 =