mr. P.R. Klaver

mr. P.R. (Paul) Klaver studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is sinds 1983 advocaat in Bergen op Zoom. Datzelfde jaar is hij met een compagnon een eigen kantoor begonnen, waarmee de basis is gelegd voor het huidige Ravelijn Advocaten & Mediators.

Met een enorme drive en maatschappelijke betrokkenheid heeft Paul naam gemaakt in de algemene praktijk. Daarnaast is hij zich steeds meer gaan richten op mediation, coaching (St!r gecertificeerd) en bemiddeling zowel in het personen- en familierecht, nalatenschappen, vermogensafwikkelingen, arbeidsrecht en problemen in (familie)ondernemingen.

Paul is vFAS-advocaat-scheidingsbemiddelaar en geregistreerd NfM-mediator. Klaver is ook mediator gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en nalatenschapsmediator aangesloten bij de stichting Nalatenschapsmediation. Collaborative Divorce-mediator en aangesloten bij de vereniging van Collaborative Professionals.Paul Klaver is van mening dat behalve procederen er nog vele andere zakelijke manieren zijn van geschillenbeslechting.

Email

Stuur een bericht

6 + 7 =

Gelijk hebben is nog niet gelijk krijgen. Voor mij is belangrijk vanuit betrokkenheid klanten  in een goede positie te krijgen en te behouden. Tussen recht en onrecht groeit voor mij het graan der advocaten.