mr. F. Ergec

Mr. F. (Fatih) Ergec heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Erasmus Universiteit en is reeds sinds 2012 verbonden aan ons kantoor. Het leeuwendeel van Fatih zijn praktijk is gezien zijn civiele achtergrond gelegen in het Burgerlijk Recht met de nadruk op het gebied van Huurrecht, Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Algemeen Verbintenissenrecht.

Fatih heeft als advocaat de afgelopen jaren echter ook de nodige ervaring opgedaan op het gebied van Sociaal Zekerheidsrecht, zodat hij ook op dat gebied gedegen kennis bezit.

In 2018 heeft Fatih de leergang Pensioenrecht met goed gevolg afgerond en heeft daarmee de titel Certified Pension Lawyer (CPL) verworven.

mr. Ergec heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene praktijk
– Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Email

 

Stuur een bericht

11 + 13 =

Ik sta met kundige raad en moedige daad voor u en uw zaak.