mr. J.J. Bronsveld

mr. J.J. (Jeroen) Bronsveld studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en werd in 1998 advocaat in Bergen op Zoom. Jeroen is sinds 2005 verbonden aan Ravelijn Advocaten & Mediators, vanaf begin 2006 als partner. Jeroen is daarnaast gecertificeerd MfN mediator en St!R Erkend Coach.

Zowel als advocaat als mediator is Jeroen gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het jeugdrecht alsmede het arbeidsrecht. Door de combinatie van advocaat en mediator slaagt Jeroen erin om de behoefte van de cliënt op meerdere niveaus centraal te stellen, op een betrokken en praktische wijze.

Als advocaat is hij aangesloten bij Uitelkaar.nl. Uitelkaar.nl is een online scheidingsplatform voor mensen die op goede voet willen scheiden. 

mr. Bronsveld heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene Praktijk (Burgerlijk Recht / Strafrecht).
– Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Internationaal privaatrecht Jeugdbeschermingsrecht, mediation, ouderschap en erkenning).
– Strafrecht (Jeugdstrafrecht Vreemdelingen(straf)recht).

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Email

 

Stuur een bericht

12 + 6 =

Denken durven doen.