De gevolgen van het Coronavirus (COVID-19) zijn voor iedereen merkbaar, zowel privé als zakelijk. Ons kantoor volgt nauwgezet de ontwikkelingen en maatregelen rond en met betrekking tot het Coronavirus.

Uiteraard blijven wij voor u goed bereikbaar. Iedere werkdag kunt u ons telefonisch (0164-252621) bereiken van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 16.30 uur. U kunt ons verder mailen dan wel het contactformulier op onze website gebruiken.

Onze service blijft dus gewoon beschikbaar en u kunt gewoon nieuwe kwesties blijven aanbrengen. Dit kan dus via onze website, telefonisch en via email. Wij staan u ook graag bij inzake juridische vraagstukken die verband hebben met het Coronavirus en de genomen maatregelen.

Ons kantoor is helaas echter niet toegankelijk, in lijn met de richtlijnen van de overheid tot en met 28 april 2020. In deze periode vinden er geen persoonlijke gesprekken plaats bij ons op kantoor. Hebt u een afspraak met ons staan, dan nemen wij contact met u op om deze af te zeggen en eventueel opnieuw in te plannen. U hoeft geen contact met ons te zoeken; u ontvangt vanzelf bericht van ons kantoor. Uiteraard bezien we dan ook samen met u of er op een andere manier de afspraak tot stand kan komen, zoals via een conference-call met Skype, Zoom, Google Hangouts of Microsoft Teams.

Zoals u in het nieuws hebt kunnen lezen hebben rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges hun deuren gesloten. Dit betekent dat rechtszittingen (met uitzondering van zeer urgente zaken) vooralsnog niet door zullen gaan. Uiteraard kunt u met ons contact opnemen over de status van uw zaak. Alle informatie over zittingen en maatregelen die de Rechtspraak heeft genomen kunt u vinden op de website van de Rechtspraak.

Verder kunt u ook veel informatie vinden via de website van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wij vertrouwen op uw begrip en we proberen dus de bijstand te leveren zoals u dat van ons gewend bent.

Team Ravelijn Advocaten & Mediators

——————————————————–

Dear clients/relations,

Considering the regulations prescribed by the government our office is not accessible for the public until 28 April 2020. We regret that in this period there will be no face to face meetings in our office.

Our office can be reached by email and by telephone on working days (0164-252621) between 9.00-12.00 and from 13.30 – 16.30 hrs.

Thanks to TVCN, hereby the measures explained in your own language.

We ask for your understanding and we apologize for the inconvenience.

Team Ravelijn Advocaten & Mediators